Menu Content/Inhalt
Sleepwetreferendum
2018
maandag 19 maart 2018

Image

Een bloednerveus bruidje in Rheeze,
ze had in de krant zitten lezen,
werd helemaal bang.
‘En ook nog hoe lang
de sleep van mijn jurk dan mag wezen?’
 
Klok versterken
Weblog Kees
woensdag 07 maart 2018

Image‘Beste collega, wij zijn zeer verheugd dat je je hebt aangemeld voor het bijwonen van de consultatiesessie in Zoetermeer. In de bijlage tref je het programma aan van deze sessie. We beginnen om 19:00 uur stipt, vanaf 18:00 uur is er een buffet geopend.’ Huh?

Ik stuur direct een mail terug dat ik me niet kan herinneren hiervoor te hebben opgegeven. Gaat ook niet lukken, want ik heb andere verplichtingen. Per kerende post krijg ik antwoord. Dat mijn naam wel in de lijst met aanmeldingen stond. En wellicht goed om te kijken of ik nog naar een andere sessie kan gaan. ‘Want het is best belangrijk, je mening over de klok.’ Ja, vertel mij wat. Gelukkig is mijn zoon wel gegaan. Je kan echt geen veilingbijeenkomst missen. Al is het alleen maar om te voorkomen dat je het verwijt krijgt dat je ‘toch mee had kunnen praten?’

Lees meer...
 
Schoon
Weblog Kees
maandag 26 februari 2018

Image‘Geef doping gewoon vrij en geniet van de fantastische sportprestaties!’ Het is een maand of wat geleden dat oud-hockeyer Jacques Brinkman hiervoor pleitte bij Pauw. Ik dacht bij mezelf, dát is de oplossing voor de tuinbouw! Maar dan precies andersom.

Hoe het in Pyeongchang staat met het dopinggebruik weet ik niet, dat horen we over een jaar of vijf wel weer, maar er is genoeg te genieten. In eremetaal grossierende Nederlanders, onverwachte prestaties én tegenvallers, kortom alles wat je van sport mag verwachten. Zelfs Sven Kramer blijkt geen robot te zijn. Een les in bescheidenheid voor iedereen.

Lees meer...
 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com