Menu Content/Inhalt
Rijksmuseum zoekt Rembrandts
2019
woensdag 16 januari 2019

Image

De vrouw van zo’n Rembrandt, in Loete,
kust manlief. ‘En doe ze de groeten!’
roept zij met een lach.
‘Je zal op zo’n dag
vast heel rare kwasten ontmoeten.’

 
Asociaal
Weblog Kees
maandag 14 januari 2019

ImageWe staan nog even na te praten op het kerkplein. De oudejaarsavonddienst is net afgelopen. Er komt een VW Golf aanrijden die stil gaat staan dwars over vier parkeerplaatsen. Er stappen twee twintigers uit. De een heeft een plastic bierglas in zijn hand, laat die vallen en geeft er een rotschop tegen. Ik zie het gebeuren en kijk hem aan.

Hij zegt niets en loopt weg met zijn maat. De auto blijft asociaal geparkeerd staan. Ik houd mijn mond maar inwendig kook ik. Als we een paar minuten later wegrijden kan ik het niet laten. Ik stop bij het plastic op de grond, stap uit, raap het op en loop terug naar de Golf. Daar plaats ik het glas om de ruitenwisser aan de bestuurderskant. Een beetje kinderachtig, maar mijn woede zakt.

Lees meer...
 
Klantenbinding
Weblog Kees
maandag 07 januari 2019

Image‘Plaats vandaag een bestelling en ontvang een gratis zak kruidnoten!’ Een mail van Royal Brinkman. Ik wrijf nog eens in m’n ogen, maar het staat er echt. Kruidnoten! Lekker! Snel klik ik op de link om naar de webshop te gaan. Wat zal ik eens bestellen? O wacht, het moet wel voor minimaal 200 euro zijn. Ik ga er eens goed voor zitten.

Toen wij 35 jaar geleden verhuisden vanuit Katwijk naar Bergschenhoek was het een van de eerste tuinbouwwinkels die ik binnenstapte. De Codrie in Bleiswijk. Gelegen pal naast de N209 kon je hem niet missen. En in de winkel werd je geholpen door Harrie. Je kon er al heel vroeg terecht ’s morgens. Handig, want je zal maar een keer zonder hoezen zitten. Of elastiek.

Lees meer...
 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com