Menu Content/Inhalt
Bijzonder boek!
woensdag 08 februari 2006

Lezen maakt rijk! De afgelopen week heb ik weer een fantastisch boek gelezen, geleend van de openbare bibliotheek te Bleiswijk. Ik heb het boek ook toegevoegd aan de weblog “lees eens een boek”. Maar omdat dit boek zoveel indruk op mij maakte, kon ik het niet laten het hier speciaal te vermelden en het aan u door te geven.

De roman: “De Redding”  
geschreven door: Karen Kingsbury
Uitgever: Voorhoeve

Korte weergave van het boek:
De aanslag op het WTC in een aangrijpende roman.
Dinsdag, 11 september 2001, de dag die het leven in de Verenigde Staten definitief veranderde.
Jake Bryan en Larry Henning, twee christelijke brandweermannen, rukken uit om de brand in de Twin Towers te bestrijden. Op hun tocht door het gebouw komen ze Eric tegen, die als twee druppels water op Jake lijkt. Jake helpt hem met zijn verzwikte enkel voordat hij met zijn collega verder gaat. Op de 62e verdieping komen de brandweermannen in een uitzichtloze situatie te verkeren en wachten ze biddend op hun dramatische einde... of een wonderbaarlijke redding?

Jamie, de vrouw van Jake, kan haar geluk niet op als zij haar man terugvindt onder een brandweerwagen die hem beschermde tegen de puinregen van de instortende torens. Hij is zijn geheugen kwijt, maar zal met voldoende rust en geduld kunnen herstellen. Als het herstel inderdaad doorzet, wacht haar echter een verpletterende ontdekking...

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com