Menu Content/Inhalt
Spam
woensdag 08 februari 2006

Woensdag 8 februari 2006

Ook deze site is dus gevonden door de spammaffia. Gisteravond al moest ik een vijftal berichten verwijderen bij twee artikelen. En vanmorgen was het weer raak: zo'n twaalf reclameboodschappen voor een site waar je naar hartelust kunt gokken.

Nu had ik het gastenboek al voorzien van een beveiliging. Toen het gastenboek van bergschenhoek.gkv.nl was vervuild twee weken geleden heb ik zowel op die als op deze site de gastenboeken geupdate met een spambeveiliging. Dan moet je een 5-cijferige code invullen die naast het invulvak wordt getoond. En nu dus ook maar de commentaarmogelijkheid met die code uitgebreid. Dan kunnen spammers natuurlijk ook nog wel reclame maken voor hun doelen, maar dan moeten ze er tenminste nog enige moeite voor doen... Tot nu toe waren het namelijk zogenoemde spam-bots, geautomatiseerde berichtenverstuurders zeg maar.

Toen ik de spam in het gastenboek van bergschenhoek.gkv.nl tegen kwam en dat aan de jongens thuis vertelde, vroegen ze waar die links naar verwezen. Nu waren dat wat inferieure sites met o.a. reclame voor erectiepillen dus ik vertelde dat. Nou, ze rolden zowat onder de tafel van het lachen! Dat er pillen bestaan waar je een grotere jeweetwel door krijgt! Ze snapten werkelijk niet waar dat nou nodig voor kon zijn. Kon je ze maar zo klein houden...

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com