Menu Content/Inhalt
Snoesje komt logeren
woensdag 15 februari 2006

Deze week kwam Snoesje het klassenpoesje bij mij logeren. Hij bracht zijn eigen mandje en dagboekje mee. Hij heeft er zelf zijn avonturen met mij in geschreven, het was reuze gezellig lees het maar.

Bleiswijk februari 2006

Lief dagboek,
Miauw, miauw…….deze week mocht ik logeren bij Sam van Egmond. Hij woont helemaal in Bleiswijk aan de Albert van ’t Hartweg. Sam zit nog niet zolang bij ons in de klas, hij vond het reuze leuk dat ik nu al bij hem kwam logeren. Tjonge, jonge ik moest wel even wennen, vorige week logeerde ik bij allemaal meiden, maar deze week logeerde ik bij  zes jongens en twee meiden. Het was me er een drukte van belang! Weet je wat ook zo gezellig was, ze hadden daar een kat “Lotje” was zijn naam.

Sam heeft mij kennis met hem laten maken en het klikte meteen. We hebben samen gezellig voor de warme kachel liggen spinnen en over ons poezenleventje gepraat tot diep in de nacht. We hebben ook veel kattenkwaad uitgehaald, niet door vertellen hoor! Lotje vertelde mij dat hij nooit mag logeren, wat ben ik toch eigenlijk een ontzettende bofkont, hé?!

Image

Miauw, miauw, natuurlijk ben ik ook heel veel met Sam op avontuur geweest. Hij heeft de grote glazen kas laten zien waar heel veel bloemetjes groeien, daar werkt Sam z’n papa. We hebben een bezoekje gebracht aan de kippetjes, konijn en cavia’s, die wonen in de achtertuin. Ik mocht ook mee naar een verjaardagsfeestje van Anne het nichtje van Sam, daar kreeg ik een lekker likje slagroom. Maar er is ook iets heel verdrietigs gebeurd! Sam is een snelle jongen en toen hij met mij onder zijn arm de trap afrende, vielen wij samen pardoes naar beneden. Dat was wel even schrikken zeg. Ik zag allemaal sterretjes om mij heen, mijn kopje en die van Sam ook deed heel erg pijn. De mama van Sam, plakte een pleister op ons kopje en gaf ons een kusje voor de pijn. Toen zijn we samen lekker vroeg onder de wol gegaan en hebben wij elkaar gesnoezeld  en getroost. De volgende morgen, waren we gelukkig allebei weer het ventje.

Image 

Miauw, miauw, tja de tijd gaat snel en voordat ik het wist was de week al weer om en er kwam er een einde aan de logeerpartij. Ik moest afscheid nemen van Sam de hele familie en natuurlijk ook van Lotje. Daar moest ik best een beetje om huilen. We hebben elkaar een kopje en een flinke lik gegeven en afgesproken samen nog eens een  bakkie melk met room te slobberen. 

Miauw lieve Sam en Lotje, ik zal jullie niet vergeten, tot ziens en een likje van Snoesje.

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com