Menu Content/Inhalt
Familie van Egmond online PDF 

Vrijdag 4 november

Zo, nu is het dus 'echt'! Het internetadres www.kees-ineke.nl is operationeel. Woensdag j.l. aangevraagd via www.byte.nl, de hoster van deze site, en drie dagen later is alles in kannen en kruiken. Niet gedacht dat het zó simpel zou zijn!

Wat minder simpel is, is het doorgronden van de structuur van de site waar u nu op te gast bent. Het kost heel wat hoofdbrekens om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten en er op de juiste wijze gebruik van te maken. Maar goed, Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd, dus we nemen er maar de tijd voor onder het motto 'al doende leert men'. Des te groter wordt ook mijn bewondering voor onze steun en toeverlaat in computerland, onze neef Cees van Egmond. Cees, ik weet niet wanneer je dit leest, maar groot is onze dank voor je gevraagde en ongevraagde adviezen. En Simone: onze nederige verontschuldigingen voor al die keren dat er 'nog even iets op de computer gedaan' moest worden....

Het idee voor de naam kees-ineke.nl komt bij Arie en Dineke van der Kaaden vandaan. Zij onderhouden al enige tijd een site onder de naam www.arie-dineke.nl. Een site om trots op te zijn met veel mooie plaatjes, verzorgde teksten en regelmatige updates/aanvullingen.

En met deze inleidende woorden verklaar ik deze familiesite voor geopend! Dat er maar veel gebruik van mag worden gemaakt in heden en toekomst.

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com