Menu Content/Inhalt
Jongeman te water!
zaterdag 20 mei 2006

Dinsdag 16 mei jl. raakte een achtjarige jonge man, R. v. E. woonachtig te B, aan de A.v.’t.H.weg eveneens te B. de macht over zijn stuur kwijt. Nietsvermoedend, genietend en fluitend van zijn rijtochtje, raakte het voorwiel van het voertuig van de onoplettende jongeman door een slip in de berm. De man probeerde zijn voertuig in het goede spoor te manoeuvreren maar helaas! Enige reddingspogingen mochten niet baten. Vervolgens raakte de jongeman de macht over het stuur kwijt en belandde zijn voertuig met flinke bocht in de steile berm. Aangezien zijn kleine beentjes niet voldoende PK's bevatten, was de jongeman zijn voertuig niet meer de baas en reed hij achterwaarts de gracht in.

De jonge man verdween plotsklaps, koprol achterover onder het kroos, waar kikkers, waterspinnen, schorpioenen, karpers met haken in de bek en nog meer van dit soort dergelijke slootgenoten, wegdoken voor hun leven. Omstanders die getuigen waren van dit ongeval, schoten moedig te hulp en redde de jongeman uit zijn benarde situatie. Ondanks een nat pak kwam hij met de schrik vrij. Na wat kroos uit zijn oren te hebben gepeuterd en wat water uit zijn schoenen te hebben gegoten, kwam de jongeman weer bij zijn positieven. Achtereenvolgens een blaas- en bloedtest wezen uit dat de man niet beschonken achter het stuur zat. Zijn voertuig werd geborgen en was na enig spuitwerk weer bruikbaar.

Langs deze weg danken wij de moedige omstanders voor hun daadkrachtig optreden. Als we in het bezit waren geweest van gouden medailles hadden we die zeker uitgereikt. Maar helaas blijft het alleen bij woorden. Jullie zijn helden, bedankt!

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com