Menu Content/Inhalt
Vakantiekoorts
woensdag 28 juni 2006

Woensdag 28 juni 2006

En zo is de rust weergekeerd in voetbalminnend Nederland. Opnieuw werd de Portugese fado een treurzang voor de appeltjes van oranje. En, eerlijk is eerlijk, in aanmerking genomen de twee wedstrijden die ik heb gezien, tegen Ivoorkust en Argentinië, is het helemaal terecht dat deze ploeg niet tot de laatste acht reikt. Bovendien, als je tegen Argentinië spelers met een gele kaart op zak gaat sparen en zo dus liever tegen Portugal dan tegen het veel mindere Mexico speelt, dan verdien je op taktisch gebied ook een onvoldoende. Van Basten geeft zichzelf een 7 hoorde ik vanmiddag op de radio, een 6- lijkt mij meer op zijn plaats...

Enigszins beschroomd betraden wij vanmiddag het koninkrijkje van onze plaatselijke tandarts. Een half jaar geleden meende Ineke een verslag op de site te moeten zetten van ons toenmalige periodieke bezoek. Daarin verhaalde zij van enige minpuntjes in de wachtkamer. Hier kunt u e.e.a. nalezen... Omdat de familie Sonneveld uit Bergschenhoek cliënt is van dezelfde tandarts en zij daar door dit verhaal ook van op de hoogte kwamen en daar op hun beurt ook weer uitgebreid kond van deden bij genoemde tandarts... U begrijpt dat het schaamrood onze kaken kleurde toen twee zogenoemde Lenteassistentes een reactie gaven op onze site. Het zal niet toevallig zijn dat er vanmiddag opeens twee gaatjes werden gevonden in het gebit van Rik. Slachtoffer van de wraakzucht van een getergde tandarts?
Grapje hoor, Lenteassistente 2 vertelde nog steeds met veel plezier een regelmatige lezer van de weblogs te zijn.

Het vakantievirus gaat zo langzamerhand bezit van ons nemen. Volgende week donderdagavond laat hopen we te vertrekken naar het Franse Coëx, alwaar de RCN-camping La Ferme du Latois gespannen wacht op de komst van acht Filistijnen uit Bleiswijk. We hadden nog zo gehoopt om in oranje outfit acte de presence te geven...

U leest het inderdaad goed: We gaan 's nachts rijden als het allemaal door gaat. Na veel wikken en wegen hebben we toch de knoop maar doorgehakt. Overdag met zijn allen in de auto uren achter elkaar rijden... Resultaten in het verleden bemoedigen niet echt voor de toekomst. De limerick van vandaag is ook op ons gezin van toepassing... Dan maar proberen om tijdens de reis de ogen te sluiten en zo de kilometers onbewust af te leggen. U snapt dat dit geldt voor de mee-rijders, niet voor de chauffeur. Wat dat betreft was het artikel in de laatste ANWB-Kampioen wel een goede waarschuwing.

Alleen, hoe moet het met de site als we in de Franse zon liggen te bakken? En de limericks? De Tweespraak op Radio 2? Of heeft er iemand een laptop in de aanbieding?
Ik ben bang dat het twee weken afzien wordt... Echt vakantie dus.

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com