Menu Content/Inhalt
Groeten uit Frankrijk!
zaterdag 08 juli 2006

Zaterdag 8 juli 2006

En daar zitten we dan, in de Franse zon, 28 graden, op een Franse pc met een Frans toetsenbord... Voor de kenners: een azerty-indeling, dus als de a en de z omgewisseld zijn dan weet u de oorzaak.

Ik moet zeggen, we hebben een perfecte reis gehad. Donderdagavond om even voor negenen vertrokken met Ineke achter het stuur en na een uurtje schoten we volgens de jongens al heel op: De grens met Belgie werd gepasseerd. Halverwege Belgie werden we overvallen door een ontzettende onweersbui, maar daarna klaarde het weer en onze stemming weer op.

Om half twee trokken we rond Parijs. Geen Eiffeltoren te zien tot mijn spijt. Komen we daar eindelijk ook eens, hebben we dat weer... 

In de nacht zijn we tot tweemaal toe gestopt voor een korte slaappauze. De kinderen hebben ook goed kunnen slapen onderweg. Sam was op de Brienenoordbrug al vertrokken.

Uiteindelijk kwamen we om kwart over negen al aan op de camping. Het was hier nog aardig leeg en ook onze gereserveerde plek lag er maagdelijk bij. Echt heerlijk om zo voor de middag het spul al te hebben staan.

Goed, hier een eerste indruk, later wellicht nog aangevuld met foto's. Hartelijk groeten uit Coex!

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com