Menu Content/Inhalt
Chillen op de camping
dinsdag 11 juli 2006

Dinsdag 11 juli 2006

Bedankt Gert, voor je goede raad. Gisteren was de zon inderdaad verschroeiend warm. In de morgen hing er nog bewolking voor en toch zag ik kans om te verbranden. Desalniettemin vond Ineke het toch nodig om 's middags in de volle zon te gaan liggen baden. Reden genoeg om haar eens goed in te smeren met factor 8.

De eerste problemen dienen zich ook al aan: De hagelslag is op! En aangezien hier nergens dergelijke korrels te vinden zijn, laat staan van het merk Venz, is het voor Marjan vooral een stuk minder plezierig hier. Chocopasta is er genoeg te vinden in de Supermarche, dus we stappen voorlopig maar even over op de Nutella.

Wat hier ook voldoende voorradig is zijn vrijgemaakte broers en zussen... Een Spakenburgse familie Koelewijn-Bergwerff (inderdaad familie van) en uit hetzelfde dorp een gezin waarvan zij een achternicht is van de Tellen. Hoe krijgen we ze weer gevonden!

De dagen beginnen hier steeds met wolkenvelden, maar zoals gezegd, 's middags schijnt de zon heerlijk. Het zwembadgeld is er al uitgehaald moet u maar denken. En de temperatuur, ook als de zon niet schijnt, hangt zo tussen de 22 en 28 graden.

Vanmiddag gaan we erop uit naar het plaatsje Apremont. Wat we daar vinden weten we nog niet, er staat iets in een folder over een kasteel en een stuwmeer en ook nog een watertoren van 80 meter hoogte. We laten ons verrassen.

O ja, niet alleen wij zijn klaarblijkelijk behept met de tic van iedereen een naampje geven of kijken op wie hij of zij lijkt... De kinderen worden al bruinhuiden genoemd (ja echt hoor Coby, Marjan is nu bijna pikzwart!) De Spakenburgers noemen mij Johnny Kraaijkamp... Gelukkig wel junior... Voor Ineke is nog geen naam geloof ik. Ideetjes?

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com