Menu Content/Inhalt
Links
donderdag 17 november 2005

Donderdag 17 november

Links? Wat bedoel hij daar nu weer mee, zult u misschien denken. Kijk maar even boven, naast het hoofdmenu. Daar staat naast GSR het woordje links en als je daar op klikt dan kom je op een pagina waar verwijzingen (in het engels 'links') naar andere sites op internet categorisch staan vermeld. Ik wil uw aandacht vestigen op twee daarvan.
Bij de afdeling Humor en gedichten staan de broers Pieter en Chris de Gelder vermeld. Zij zijn in staat om elke dag wel een aantal limericks over actuele onderwerpen te fabriceren. Ik kijk er regelmatig op, mede ook om niet dezelfde taalgrappen te maken.

De tweede die ik wil noemen is de site van striptekenaar Dokus. Zijn tekeningen verschijnen in een aantal bladen en ze kunnen je op een andere manier aan laten kijken tegen jezelf, je geloof of het kerkelijk leven.

www.dokus.nl

Dit zijn twee voorbeelden van hem, op zijn homepage kun je naar hartelust grasduinen in zijn materiaal. Pas op: je mag ze niet zomaar kopiëren en gebruiken. Hij heeft een bestandje gemaakt waar tekeningen in staan die wel mogen worden gebruikt, deze twee komen daar vandaan.

www.dokus.nl

Veel plezier op deze sites!

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com