Menu Content/Inhalt
Hoera Woelwater 20 jaar!
woensdag 13 september 2006

Voor alle Woelwaters van 4 tot 80 jaar!

Kom je ook op ons feestje?

 'Woelwater' viert zondag 1 oktober z'n 20ste verjaardag. Dan hebben wij natuurlijk een feestelijk programma voor jou in petto met  speciale gasten, want zonder gasten is een feestje niet gezellig. Misschien ken je onze gast en heb je vast wel eens van hem gehoord of zelfs een boek van hem gelezen. Ik laat je niet langer raden het is meneer Frans van Houwelingen.

ImageJa, beste maatjes de reden waarom we meneer Frans hebben uitgenodigd is dat hij twintig jaar geleden het programma 'Woelwater' bedacht heeft. Natuurlijk vertelt hij alles over de geboorte van 'Woelwater'en hij leest ook nog een verhaal voor uit zijn eigen boeken. Ook hebben we nog een heel jong talentje in ons programma, Marjolein zij kan echt fantastisch voorlezen. Kortom dit en nog veel meer zorgt voor ruim anderhalfuur feestelijk luister plezier!  

Kom je ook op ons feestje? Zondag 1 oktober om 8 uur. Stem de radio af op Ether; 92.2 FM Kabel: Berkel en Rodenrijs: 105.9 FM, Bergschenhoek: 102.4 FM, Bleiswijk: 105.9 FM dit is Radio 3B Lokaal een lokale omroep, die vanuit Berkel en Rodenrijs programma's uitzend. Dus je moet wel in de buurt van Berkel en Rodenrijs wonen. Misschien wil jij eens laten horen wat jij er van vind, daar kan je voor terrecht op de website: www.radio3blokaal.nl

Ik wens je veel luisterplezier!

Namens alle medewerkers Ineke.

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com