Menu Content/Inhalt
Check Check dubbel Check!
maandag 18 september 2006

Afgelopen zaterdag zijn Marjan en ik naar een geweldig concert geweest in Bergschenhoek van de Continental Kids. En weet u wat nou zo ontzettend leuk was, onze nicht Anne zong daar ook in mee. Anne we zijn ontzettend trots op je! Geweldig mooi zoals jij en de andere kids daar stonden te stralen en wat jullie ten gehore hebben gebracht.

De Continental Kids zijn kinderen van 8 tot 12 jaar. Je mag niet zomaar meezingen in dit concert. Je moet eerst auditie voor doen. Voldoe je aan de criteria, kom je op een project (en dat vond plaats in de zomervakantie). Dat project houdt in dat je zeven dagen hard moet trainen o.l.v. professionals: zang, dans, choreografie, spel, enz. in Dronten. Hierna volgde de allereerste uitvoering voor de ouders en vervolgens  komen er in het najaar 4 concerten en in het voorjaar 4 concerten. Op deze manier is nicht Anne met vriendin Jennifer erin gerold.

Image 

Het thema van het concert is ‘Check Check dubbel Check!’ Het zijn coole liedjes, stoere dansen, drie maffe wetenschappers en er gebeurt van alles! De kinderen laten horen waar het allemaal in hun leven om draait en waar ze natuurlijk voor staan. Er wordt wat afgecheckt:

Wie? Dat kun je zelf ontdekken, want je moet er naar opzoek. Door het in Zijn Woord te checken zul je vinden wie je zoekt. Wie? Je zult de God gaan vinden, die jou in Zijn armen houdt. En je zult dan ondervinden dat God altijd van je houdt. Wat? Dat kun je zelf ontdekken, want je moet er naar op zoek. Door het in Zijn Woord te checken zul je vinden wat je zoekt. Wat? Je zult het leven vinden, veilig met God aan je zij. En je zult de liefde vinden die Hij geeft aan jou en mij!

De kids staan te stralen en doen hun uiterste best. Alles bij elkaar is het een prachtige show. Maar het allermooiste is dat God in het middelpunt staat! Hij is nummer 1. Ik zou zeggen check het zelf want in het voorjaar komen ze weer optreden maar dan in Bleiswijk. En wij, wij zijn dan ook weer van de partij, hopelijk nu op de voorste rij!

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com