Menu Content/Inhalt
1 jaar!
zaterdag 04 november 2006

Zaterdag 4 november 2006

Wat is de wereld veranderd in een jaar tijd! Geen moord en doodslag meer, politieke partijen die zonder ruzie maken met elkaar het land regeren, Amerika dat in vrede leeft met Irak en Taliban, het Midden Oosten dat weer veel weg heeft van de Hof van Eden en dat allemaal omdat wij vandaag precies een jaar geleden begonnen zijn met een eigen site op internet!
Of... heb ik misschien teveel tijd dáár aan besteed, het afgelopen jaar? Is er werkelijk niets veranderd? Chips...

Het is duidelijk, de wereld verbeter je niet door een internetleven te gaan leiden. Toen ik een jaar geleden deze familiesite voor geopend verklaarde had ik dat, geloof ik, ook niet voor ogen. We wilden onze schrijftalenten wat ontwikkelen en tegelijk anderen laten meelezen met wat er zoal in ons gezin gebeurt. Ook mijn limerickverslaving zocht een uitweg en heeft die zeker gevonden in dit gepubliceer op internet. En het is duidelijk geworden, zo'n kijkje is maar beperkt. Denk niet dat u ons nu kent... Het echte leven, het echte gesprek van hoe het met iemand gaat, is nu eenmaal niet te vangen in het opschrijven van een paar gebeurtenissen.

Toch is het leuk om te zien dat zovelen de weg naar onze site weten te vinden. Via Google en andere sites krijgen we heel wat incidentele bezoekers, maar het ontgaat ons niet dat er ook heel wat zijn die ons een plaatsje in hun favorietenlijst gunnen. Hartelijk dank daarvoor! Want eerlijk is eerlijk, schrijven is leuk, maar de wetenschap dat er ook nog mensen nieuwsgierig naar zijn zorgt toch voor de slagroom het toetje! En als er dan op een verjaardag wordt gezegd dat Ineke zo'n prachtig stukje over een feestje van de kinderen heeft geschreven, dan groei ík ook...

Als ik dan zie dat dit stukje al weer de 553ste bijdrage is aan de site kees-ineke.nl, dan ben ik stiekem toch wel een beetje trots. Want zeg nu zelf: Zoiets beginnen is leuk, maar om het vol te houden... Op naar de tweede verjaardag, wil ik maar zeggen!

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com