Menu Content/Inhalt
Bedankt, oom Bob!
dinsdag 26 december 2006

Lieve Oom Bob,

Wat een ontzettende verrassing viel daar zaterdag bij mij in de brievenbus. Precies op tijd!!! Een oranje pet voor doordeweeks en een mooie zwarte ribfluwelen pet voor de zondag. Precies op tijd, want zondag kon ik net als Kortjakje met een boek vol zilverwerk meteen de pet op naar de kerk. Mama heeft wel stiekem de letters er af gehaald. Papa vond eigenlijk dat ik de pet in de kerk niet op mocht houden, hij vind dat heel oneerbiedig! Dat maakte me wel even benauwd, maar van mama mocht ik hem gelukkig ophouden. Zou het voor de Here uitmaken...? Ik bedoel pet op of pet af? Staat hij me niet geweldig goed?

ImageImage

Alle mensen in de kerk, mijn broeders en zusters, vonden mijn pet in elk geval geweldig mooi. Ik maakte helemaal de blits. En wat ze natuurlijk niet wisten was dat er onder die pet een geweldige kale boze bol zat. Heb ik ze even mooi voor de gek gehouden? Ik heb ze verteld dat m'n pet helemaal uit Staphorst kwam en dat oom Bob hem opgestuurd heeft. (Oom Bob komt regelmatig een kijkje nemen op mijn weblog en is een trouwe fan van mij.)

ImageGelukkig begin ik al aardig aan mijn nieuwe kapsel te wennen, maar 't is wel koud hoor. Mama zei al dat ik het beter in de zomer had kunnen doen..... Gelukkig groeit m'n haar gewoon weer aan. maar 't zal nog wel even duren voor het net zolang langs is als Marco Borsato. Misschien kan m'n moeder ergens een groeimiddeltje - pokon voor haren- of zo op de kop tikken. Maar oom Bob in elk geval heel hartelijk dank voor die vet coole petten, 'k ben er echt heel blij mee. 

Vriendelijke groet Sam.

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com