Menu Content/Inhalt
Ernst en Bobbie
vrijdag 29 december 2006

ImageWat een bijzondere dag zeg, op de valreep in het oude jaar! Ik ben samen met Rik, Bart en mama vanmorgen naar een optreden geweest van Ernst en Bobbie. Het was echt geweldig genieten van een waanzinnige show van die twee soepkippen. Ik kon alle liedjes uit m'n hoofd en zong ze uit volle borst mee. Natuurlijk had ik ook de pet van Bobbie daarbij op.

 

ImageHet was een hele nieuwe show, 'Een bruid voor de Boswachter'!
De Boswachter gaat trouwen met een heel bijzondere vrouw. Alleen is hij zo van de kaart en zo zenuwachtig dat hij de hulp inroept van Ernst en Bobbie. Ernst en Bobbie helpen met de voorbereidingen. Alles maar dan ook alles gaat natuurlijk mis. De trouwjurk scheurt, de taart valt van de trap en de ringen raken kwijt. Ernst en Bobbie besluiten op een goed moment om de bruid te gaan halen. Maar tot overmaat van ramp blijkt de bruid op de Golala eilanden in de Stille Zuidzee te wonen en ze heeft niet veel goeds in de zin……… Dus dat wordt een hele reis over de Stille Zuidzee in een roeiboot met gevaarlijk zwemmende haaien om hen heen.

Ernst en Bobbie zongen er in deze show weer vrolijk op los met allerlei bekende liedjes van hun tv-programma. En zoals zo vaak gebeurt, komen de twee helden in allerlei problemen terecht en gaat alles op het laatst nog maar nèt goed.

Een bruid voor de Boswachter is anderhalf uur genieten van twee soepkippen die van elke show weer een geweldig feest maken! En ik kan u wel vertellen, geweldig was het, wat heb ik genoten!

Groetjes, Soepkip Sam.

Image

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com