Menu Content/Inhalt
5 jaar!
donderdag 04 januari 2007

ImageHigh five! Ik ben een hand vol: 4 + 1 = 5 jaar. En wat voel ik me jarig, 'k dacht dat ik het nooit zou worden.
Vanmorgen rustig aan begonnen. De kamer was werkelijk prachtig versierd met slingers en ballonnen met een vijf erop. Ook mijn verjaardagshoed met nummer 5 was uit de motteballen gehaald en gelucht speciaal voor deze bijzondere dag. Ik moet er helemaal van zuchten. En een cadeau's dat ik heb gekregen...... Om in de stemming te komen kreeg ik gisteren al m'n eerste pakje, helemaal uit Staphorst opgestuurd. Van m'n weblogoom Bob en tante Mien en hoe toepasselijk een prachtig boek over 'Bob de Bouwer'. Fantastisch, heel hartelijk bedankt!!!! Eigenlijk moet u maar eens een taartje komen eten....

Van papa en mama kreeg ik een compleet politiebureau van Playmobiel. En van m'n broers en zus een bal en een boek over mezelf met alle stukjes die ik het afgelopen jaar geschreven heb in mijn weblog. Tjonge ik heb nog nooit zo'n fantastisch boek gelezen. Wilt u het bestellen? De titel is 'Het boek van Sam', isbn nummer 0105220342 en schrijver? Daar mag u naar raden!

ImageIk moest natuurlijk m'n keurig gestreken overhemdje aan met spencer en ach m'n haar, tja daar hoefde ik niets aan te doen (toch wel makkelijk). Er stonden 27 feestgangers op de stoep te trappelen om mij te feliciteren en me al het goede toe te wensen voor mijn nieuwe levensjaar. We hebben een gezellig feestje gebouwd, echt het dak ging eraf. Natuurlijk werd er voor mij uit volle borst gezongen en geschreeuwd 'hieper de piep hoera!!!' 'k Had niet anders verwacht. Ik kreeg een groot stuk taart met natuurlijk een brandende vijfkaars erop en een restje sterretjesvuurwerk. Ik heb een grote blaas want de kaars ging in één keer uit.

Natuurlijk had ik het menu met zorg uitgekozen en mocht ik twee toetjes. 's Avonds in het donker mocht ik nog buiten spelen ook met mijn grote broers en neven. Want als u het nog niet wist (oom Bob): Mijn buren zijn 10 neven en een nicht. We hebben ook nog vijf reuze sterren afgestoken. Na nog een stuk gebak en ranja met een rietje rolde ik moe en voldaan mijn lekkere bedje in. Echt ik heb genoten en zou wel altijd jarig willen zijn of zou dat op den duur gaan vervelen....?

Vriendelijke feestgroet van de jarige ik. 

Image

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com