Menu Content/Inhalt
Circus Okido
dinsdag 30 januari 2007

ImageKomt dat zien, komt dat zien!
Hooggeëerd publiek, let op! Nog nooit beleefde u zo'n circusvoorstelling!
Nostalgie, ouderwetse Nederlandse gezelligheid en lachen, gieren, brullen zijn de ingrediënten van deze avond. U valt van de ene verbazing in de andere. Bij het oud-Hollandse Circus 'Okido' vindt u het allemaal terug. Gezelligheid ten top met de superclowns Elisabeth, Rik, Bart en circusdirecteur Sam (rolverdeling onder voorbehoud). Zij maken het mogelijk dat u alle "topacts" tijdens deze spectaculaire circusvoorstelling mag beleven.

ImageEen klein tipje van de sluier willen ze voor u oplichten, eigenlijk moet alles geheim blijven, maar vooruit voor u maken ze een uitzondering: Het circusteam zal voor u nekjongleren, clownvoetballen, trampoline springen en meer mag ik u echt niet verklappen. O ja, en natuurlijk zal het team u hun geweldige zangkunsten niet onthouden, meezingen is gewenst. Ook de inwendige mens wordt tijdens dit circus niet vergeten. U kunt genieten van een heerlijke kop koffie of thee met natuurlijk een verrukkelijke verrassing uit moeders oven en ook de popcorn mag natuurlijk niet ontbreken.

Ze zijn nog druk bezig met alle voorbereidingen -nu al maanden- maar het begint al wat te worden. De kassa waar u uw entreekaartje moet kopen is reeds klaar, het programmabord is zo goed als af en ook het decor vlot al aardig. Verder wordt er natuurlijk flink getraind voor alle moeilijke acts. Ondertussen gaat natuurlijk ook het gewone leven door, waarin helaas het één en ander er wel onder lijd. ImageZo gaat Sam bijvoorbeeld zonder sokken en Bart zonder kuif naar school, storten de reclameborden naar beneden, loopt er één geblesseerd rond met een halve hersenschudding en krijgen de cavia's geen eten meer. Maar 't is allemaal de moeite waard, dus komt dat zien, komt dat zien! U mag het niet missen! Vrijdag 2 februari a.s. om 19.30 uur zijn zij er klaar voor en zullen zij optreden als circus 'Okido' in de schuur.

Ze hebben buren, vrienden en familie uitgenodigd er zijn zelfs uitnodigingen de deur uitgegaan naar Noord Brabant (zonder dat ouders ervan wisten!) Maar vooruit het is allemaal voor het goede doel. Want het is natuurlijk niet gratis. De opbrengst is voor het 'Waterputtenprojekt'. Hier sparen ze voor op school tijdens hun projekt over water.

Dus graag totziens bij circus 'Okido'!

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com