Menu Content/Inhalt
Kat-alarm
zaterdag 10 februari 2007

ImageTegenwoordig hoor ik het woord '......alarm' om de havenklap voorbij komen, terwijl er van geen alarm sprake is. Zeg maar gerust 'loos alarm' .  Weeralarm, sneeuwalarm, ach waar hebben die grote mensen het toch allemaal over. Alarm! Het Gesprek van de dag. Maar dit keer sla ik alarm!!!! Katalarm. Ik maak me grote zorgen.....en ben er helemaal ziek van! Lotje wordt vermist sinds 8 februari 2007. Grote paniek in ons huis. Onze trouwe lieve kat, de bijna drie-jarige Lotje is sinds donderdagavond spoorloos verdwenen. Meestal staat hij na een nachtje buiten 's morgens om 7 uur te trappelen voor de deur, maar nu heeft hij al twee dagen verstek laten gaan.

Hij heeft waarschijnlijk de pootjes genomen en is verdwenen uit ons gezin en waarom? Geen idee! Op 8 februari vroeg in de avond werd hij voor het laatst gesignaleerd. Zijn siglament luid: Diersoort: kat  Naam: Lot  Geboortedatum: 01/05/2004  Geslacht: Man  Ras: Europese korthaar  Beharing: Kort  Kleur: Cypers/rood  

ImageLots vermissing hebben wij via de mail aan al de bewoners van de Albert van 't Hartweg door gemaild. Ook hebben we gebeld met de dierenbescherming van de 3B Hoek en zijn vermissing doogegeven. Helaas allemaal tot nu toe zonder resultaat. U zult wel begrijpen dat ik me grote zorgen maak om zijn algehele toestand en bang ben dat hem iets noodlottigs is overkomen! Ik kon vannacht bijna niet slapen en heb zachtjes gebeden of hij weer terug mag komen. Stiekum huilde ik onder mijn dekbed dikke tranen en ik was niet de enigste.... Ook mijn grote zus is heel verdrietig en de vissen zijn van slag nu hij niet meer komt buurten en geen slokje water meer komt drinken. Hebben jullie iets van hem gezien of vernomen tijdens de afgelopen dagen, laat het ons even weten.

Lieve Lotje, een boodschap speciaal voor jou, mijn lieve maatje.
Neem alsjeblieft contact op, geef in ieder geval een teken van leven. Je hoeft niet te zeggen waar je bent als je dat niet wilt. Het geeft niet als jij 's nachts aan de tippel was. Wees ook niet bang dat je naar een gesloten instelling moet, dat gebeurt niet. Ik hoop dat het goed met je gaat en je weer snel bij mij thuis komt. Er staat al een heerlijk bakje melk voor je klaar!

Lieve groetjes Sam.

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com