Menu Content/Inhalt
Hart gestolen!
vrijdag 16 februari 2007

ImageDankbaar en blij laat ik u weten, dat ik donderdag 15 februari jl. Koosje heb geadopteerd. Koosje is een jong tam dwergkonijntje. Na enig onderzoek en studie ben ik tot de ontdekking gekomen dat Koos een mannetje moet zijn. Mijn nieuwe vriendje komt oorspronkelijk uit Zoetermeer, waar hij in een hokje woonde op een balkon met prachtig uitzicht over de 'Sweet lake city'. Floor was zijn baasje en via haar oma is Koos bij ons aangeschoven. We hopen dat Koos zich snel thuis zal voelen in 'Villa Kakelbont'.

Onder het mom van 'hoe meer zielen hoe meer vreugd' werd hij in elk geval door de cavia's Eefje en Saartje met applaus ontvangen. Eindelijk weer iemand waar ze zich tijdens de bitter koude wintermaanden knus aan kunnen warmen! De vier kakelende meiden raakten pardoes van de leg en moesten wel even wennen aan dit vreemd gezelschap. Ze keken hem met lange nekken uit de hoogte met nieuwsgierige, arrogante oogjes aan! Toch werd hij ook door de kakelende dames vrij snel geaccepteerd.

We halen Koos elke dag even uit het hok, om even met hem te koekelen. Ik hoop dat Koos zich snel thuis zal voelen tussen onze gezellige beestenbende in 'Villa Kakelbont'. Koosje heeft in elk geval mijn hart gestolen. Floor ik zal m'n best doen en goed voor jouw maatje zorgen. En oh ja, oma van Floor, hartelijk bedankt en een kusje van mij, Sam.

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com