Menu Content/Inhalt
Ernst & Bobbie en de geslepen Onix.
vrijdag 23 februari 2007

ImageLaatste dag van mijn vakantie, daarom ben ik samen met Rik, Bart en mijn mama naar de film geweest. Een film van Ernst en Bobbie en de geslepen Onix. Het was de eerste film die zij maakten, dus een hele sprong voor hen van TV programma naar het grote witte doek. Ernst en Bobbie komen erachter dat de gemene ondernemer Wolter Onix een heel bos wil kappen om er een asfaltfabriek te bouwen en daarmee heel Nederland wil asfalteren. Hij geeft Ernst en Bobbie een opdracht die ze binnen drie dagen moeten uitvoeren. Als het ze lukt, zal hij geen fabriek bouwen.

Onze helden Ernst en Bobbie beleven een spannend avontuur in de bioscoop waarin ze proberen te voorkomen dat een bos gekapt gaat worden. Ernst en Bobbie genieten van een welverdiende vakantie als ze erachter komen dat een prachtig bos in de buurt gekapt gaat worden. Op deze plek wil de gemene ondernemer Wolter Onix (Hidde Maas) een asfaltfabriek bouwen om heel Nederland te asfalteren. Daar gaan Ernst en Bobbie een stokje voor steken. Onix daagt Ernst en Bobbie uit een opdracht uit te voeren. Als ze deze opdracht binnen drie dagen succesvol afronden, zal hij de fabriek niet bouwen.

Ernst en Bobbie moeten een bekende popster, 40.000 concertbezoekers en een gouden microfoon bij elkaar brengen. Het lijkt een onmogelijke opgave, maar Ernst en Bobbie zijn vastberaden het bos te redden. Gelukkig krijgen ze hulp van de mooie televisiereporter Suzy (Nadja Hüpscher). En natuurlijk komt alles op z'n pootjes terecht, wordt het bos niet gekapt en komt er geen asfaltfabriek die heel Nederland plat zal gaan walsen en asfalteren. Het was voor mij de eerste keer dat ik naar de film ging, ik keek dan ook mijn ogen uit. Ik heb geweldig genoten van mijn grote vrienden Ernst en Bobbie.

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com