Menu Content/Inhalt
50+ dag!
donderdag 15 maart 2007

ImageIk heb het toch eigenlijk wel weer heel erg druk in mijn jonge kleuterbestaan! We werken nog steeds op school over boerderij dieren. Ik showde mijn konijn Koos en bracht een week later mijn kip Dora mee die in de stress schoot en prompt een ei ging leggen. En tja, wat mocht ik gisteren meenemen? U raad het nooit...... “Yes, met opa en oma op de KBS!” ~ 50+ dag! Ja u leest het goed, opa en oma van Schie kwamen bij mij op school een kijkje nemen. Ik zei nog tegen mama 'leuke boerderij-dieren?!' Ik vond het echt reuze spannend en dacht nog als ze zich nu maar wel netjes gedragen! Natuurlijk wel even de etiquette goed doorgenomen met ze... maar zullen ze zich daar werkelijk aan houden? Ja, je weet het maar nooit met die opa van mij. Bij Klaas in de klas vertelde opa: 'De meester vond mij zo aardig, dat ik twee jaar bij hem in de klas mocht blijven zitten....' Andere kinderen konden mijn opa nog van die trekzak waar hij muziek uittrok.

Opa en oma vertelden van alles over hun school vroeger en wij over onze school nu. Ik speelde met hen in de zandbak, met de stuurkar enzovoorts. En natuurlijk wilden al die opa's en oma's wel even van de glijbaan roetsen. Ook tante Adrie was van de partij en kwam bij mij in de klas een kijkje nemen. Tjonge ik voelde me wel super interessant! Wat ben ik toch een bofferd hé!

Image

Rond de klok van 11.00 uur zijn wij met z’n allen op de foto gegaan en het paste er maar net aan op. Oma staat net als de koningin boven op het balkon, maar opa is volgens mij weer nergens te vinden. Daarom zit ik denk omgekeerd op de trap en gestresst te zoeken naar die ondeugende opa. Ik had er echt mijn kleine handen aan vol. Al met al was het een ontzettende leuke ochtend en kwam ik tot de conclusie dat ik toch wel op een heel leuke school zit! Natuurlijk zou ik liever wat vaker willen spelen of uitstapjes maken en wat minder plakken, verven, kleuren en al die andere vermoeiende educatieve spelletjes. Maar goed het zal wel ergens voor nodig zijn?

En vandaag -was ook wel leuk- mochten de cavia's Eefje en Saartje een kijkje nemen in mijn klas. En die hebben zich echt voorbeeldig gedragen, geen lelijk gepiep of gebep. Echt toppie, geen omkijken naar, jullie krijgen van mij een tien met een griffel en een dikke knuffel! Nou, heb ik het druk of niet? Ik geloof dat ik als kleuter maar een tijdje in de vut moet gaan, net als opa, dat lijkt me wel wat! Lekker uitslapen, een beetje rommelen in de tuin, op z'n tijd een bakkie, krantje erbij en 's middags een tukje op de bank. Ik zal er toch eens over nadenken. Goed dit was het dan weer even voor nu, u bent in elk geval weer helemaal op de hoogte van mijn drukke bestaan.
Bedankt voor uw bezoekje, gegroet Sam.

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com