Menu Content/Inhalt
Zwemdiploma
maandag 04 juni 2007

ImageHoera ik zwem voor A! Ja, en dat deed onze Bart als de beste. Hij zwom als een otter. Bart we zijn heel trots op je. Zaterdag was het dan zover. Met zwembroekje, een broek, schoenen en voor de gelegenheid een speciaal shirt, stond onze dappere dodo op het startblok klaar voor het examen.

Samen met een grote groep medezwemmers mocht hij dan eindelijk afzwemmen in het zwembad 'de Zevenkampsering' voor diploma A. Wat had Bart en vooral wij daar naar uit gekeken. Natuurlijk ontbrak het hem niet aan publiek en moedigde een hele delegatie familieleden hem aan en joelden we hem door het gat naar de eindstreep.

Er werd heel wat van die jonge kerel gevraagd. Zo moest hij 60 seconden watertrappelen, 12,5 meter schoolslag, 12,5 meter rugslag. Ook moest hij zich onder water oriënteren en onder water zwemmen door een gat in een verticaal hangend zeil. Vervolgens 50 meter schoolslag, drijven als een sterretje, borstcrawlen en nog veel meer van dit soort vaardigheden. Ga er maar aan staan.

Ik kan u wel vertellen: Hij is met vlag en wimpel geslaagd! Dus vandaag werd de vlag gehezen met in top - als u goed kijkt-  Bart z'n reuze zwembroek. Na z'n veterstrikdiploma en sommendiploma is hij nu ook in het trotse bezit van zwemdiploma A! We hopen voordat het zwembad 'de Windas' in Bergschenhoek gaat sluiten, hij ook nog af mag zwemmen voor diploma B. Dus Bart zet hem op, nog even de kaken op elkaar en dan hupsake voor B! Succes hoor! 

ImageImageImage

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com