Menu Content/Inhalt
Lachen is gezond!
donderdag 14 juni 2007

ImageWe gaan FF lachen. Mama zegt dat lachen gezond is! Toen dacht ik gelijk aan het opzegversje wat ik pas geleerd heb, van het televisieprogramma 'Toen was geluk heel gewoon'. Handjes in de hoogte, voetjes van de grond. Regen regen droogte, lachen is gezond! Waar maakte ik mij nu ook alweer zo druk over, helemaal vergeten.... Misschien voor u als groot mens ook wel een goed versje om eens uit uw hoofd te leren.

Dus we gaan FF lachen, omdat het zo gezond is. Ik kwam vanmiddag thuis en ik vertelde mama de volgende mop, hij is niet zo netjes hoor! Dus u bent gewaarschuwd u kunt nu nog terug naar home. Goed daar gaan we dan:
Jantje zit op school. Hij moet poepen. Komt-ie even later weer terug. Hij zegt tegen de meester: 'Wilt u mijn gat even afvegen?' Zegt de meester tegen Jantje: 'We zeggen geen gat Jantje!' Gingen ze even later buiten spelen, voetballen en toen ging de bal door de ruit..... Toen ze even later weer binnen kwamen, zei Jantje tegen de meester: 'Meester er zit een BIL in de ruit!' (Want ze mochten niet gat zeggen.)

Vindt u het een goede mop? Lachen hé! Dus denk erom, want mama zegt dat het gezond is! Dag, dag Sam.

 

Klik hier!

Klik hier
designed by www.madeyourweb.com